100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: BİRECİK 100.YIL İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ ”TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI IŞIĞINDA; DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ BÜTÜNLEŞTİREREK ÖĞRETMEN OLMANIN İDEALİNİ VE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK ÖZGÜN, ETKİLİ VE NİTELİKLİ BİR OKUL TOPLUMU OLUŞTURMAK” İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki:Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları Yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: BİRECİK 100.YIL İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ “Milli Egitim temel kanununda ifadesi bulunan Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Atatürk milliyetçiligine bağlı;Türk Milletinin milli,ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan çağdaş,bilgili,becerili, kendine güvenen ve muassır medeniyetler seviyesini milleti için kendisine hedef tutan, güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz öğrencileri bir çok sportif ve kültürel faaliyette başarı göstermiştir.Bunlardan bazıları; • 2012-2013 Okul Sporları Satranç Küçükler Üçüncüsü • Okul Sporları Voleybol Küçük Kızlar Üçüncüsü • Mahalli Spor Yarışmaları Küçük Kızlar Badminton İl Birincisi • Okul Sporları Badminton Küçük Kızlar Birincisi • Okul Sporları Yıldız Erkekler İkincisi • Sodes Projesi Kapsamında Kızlar Voleybol Turnuva Birincisi • 2013-2014 Okul Sporları Voleybol Turnuvası Yıldız Erkekler İkincisi • 2013-2014 Okul Sporları Badminton Turnuvası Yıldız Erkekler İkincisi • 2013-2014 Okul Sporları Badminton Turnuvası Yıldız Kızlar Birincisi • 2014-2015 Okul Sporları Badminton Turnuvası Yıldız Kızlar İlçe Birincisi • 2014-2015 Okul Sporları Badminton Turnuvası Yıldız Kızlar İl Birincisi

Saatler: 08.20-15.40
Isınma: KLİMALI
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ARAPÇA-İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA ŞUAN İÇİN SERVİS AĞI BLUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ,FUTBOL,BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TUBİTAK ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları: E TWİNNİNG,ERASMUS

Telefon - 05313047144

Belgegeçer - (414) 661 0486

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://birecik100yilihoo.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mah. Abdi İpekçi Cad. 9. sokak no18 Birecik ŞANLIURFA

Öğretmen :7
Öğrenci :89
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ FIRAT´IN GAZİANTEP TARAFINDA YER ALMAKTADIR.ÖĞRETMENLER ÇOĞUNLUKLA FIRATIN Ş.URFA TARAFINDA İKAMET ETMEKTEDİR.KALORİFERLİ VE SOBALI EV BULMAK MÜMKÜNDÜR.

Adres - Karşıyaka Mah. Abdi İpekçi Cad. 9. sokak no18 Birecik ŞANLIURFA

Ulaşım ULAŞIM ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞANLIURFA/BİRECİK İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.